Zoals altijd was het weer een geweldige ervaring om samen te komen met de UWT-familie tijdens onze internationale salesbijeenkomst! We hebben ideeën gedeeld, geleerd over de toekomst van UWT en vooral veel plezier gehad.

Een nieuwe branding voor UWT

UWT heeft ons een update gegeven over hun toekomstplannen, met nieuwe radars en spannende ontwikkelingen in het vooruitzicht. Hun nieuwe branding is alvast helemaal goedgekeurd.

We mochten een award ontvangen

We waren samen met alle distributeurs van over de hele wereld. We deelden onze ervaringen en gingen met heel wat nieuwe inzichten naar huis. Tijdens de awards ceremonie werden we (opnieuw!) vereerd met de prijs voor de voor debeste Distributor van UWT. Het is een erkenning van ons harde werk en toewijding. Trots op ons RETEC- team en het fantastische partnership met UWT!

Ook Katrien wordt gemist

We stonden even stil bij onze topper Katrien want ook bij UWT had ze vele harten gestolen… Daarna sloten we af met de geweldige Bavarian avond. Het was een heerlijke gelegenheid om te ontspannen, te genieten van lekker eten en drinken, en te proosten op een succesvolle samenwerking.

Terug in België vierden we dit succes met het hele team. We genoten van heerlijke bubbels en frietjes van’t frituur!